Головна » Ingredients » Cananga Odorata Flower Oil

Cananga Odorata Flower Oil

Солодкий, екзотичний і квітковий аромат – це не дивина, що Іланг-іланг є популярною ефірною олією. Вона отримується з жовтих ароматних квітів дерева Кананга, яке росте в тропічній Азії. Так само, як і інші ефірні олії, вона є хімічно складною сумішшю з кількома перевагами і недоліками. На жаль, це трохи складно визначити, оскільки склад великою мірою залежить від місця збору, методу видобутку та якості олії, яка використовується у продукті, але ми спробуємо найкраще!

Почнемо з простого. Основні компоненти – ароматні молекули, включаючи дуже поширений ліналоол (1-19%), бензилбензоат (2-10%) та кілька інших, загалом до максимум 37,6% EU сенсибілізаторів. Найдорожчий Extra сорт є найароматнішим (має більше бензилового ацетату і крезилметилового ефіру) і використовується у вишуканих парфумах, тоді як First і Second сорти менше ароматні і використовуються головним чином у косметиці. Крім того, що вона приємно пахне і додає косметичним формулам гарний аромат, Іланг-іланг може мати деякі антимікробні та антиоксидантні переваги, а також працювати як засіб від відлякування комах. Її чудовий аромат також відомий своєю здатністю викликати релаксацію і заспокоєння (підтверджено кількома останніми дослідженнями), але це використання в ароматерапії (при вдиханні), тому, ймовірно, це не має великого значення для догляду за шкірою.

З іншого боку, приємний аромат також означає алергенні ароматні компоненти, і 37,6% EU сенсибілізаторів вважається досить великою кількістю, а олія вважається з високим потенціалом викликати подразнення шкіри. Якщо ваша шкіра чутлива, то краще уникати її використання.

Post navigation

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Звіт про орфографічну помилку

Наступний текст буде надіслано до нашої редакції: