Головна » Ingredients » Caprylyl Methicone (Каприліл метикон)

Caprylyl Methicone (Каприліл метикон)

Прозора, безбарвна, летюча (не вбирається в шкіру, а швидше випаровується з неї) силіконова рідина, яка має відмінну розтікання і залишає на шкірі легке, шовковисте і гладке відчуття.

Згідно з інформацією виробника, його великою перевагою є те, що він сумісний як з іншими силіконами, так і з натуральними олією, тому це відмінний інгредієнт для створення продуктів з красивими, приємними текстурами на основі олії. При цьому дозволяє зберігати косметично елегантну, нежирну текстуру та приємне відчуття на шкірі без липкості.

Знайшли помилку? Виділіть текст на натисніть комбінацію Ctrl+Enter.

Post navigation

Звіт про орфографічну помилку

Наступний текст буде надіслано до нашої редакції: