Головна » Ingredients » Cocamide DEA

Cocamide DEA

Цей моющий агент відзначається своєю доброю співпрацею з іншими (аніонними) очищувальними засобами та прекрасним властивостями збільшення піни та в’язкості.

Недолік Cocamide DEA полягає в тому, що він може містити залишковий вміст діетаноламіну, другорядної аміни, відомої як потенційне джерело шкідливих нітрозамінів. Але не панікуйте, Cocamide DEA вважається безпечним для використання у косметиці, проте косметична промисловість активно розглядає альтернативи і він використовується все менше та менше.

Post navigation

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Звіт про орфографічну помилку

Наступний текст буде надіслано до нашої редакції: