Головна » Ingredients » Cocamidopropyl Betaine

Cocamidopropyl Betaine

Дуже поширений інгредієнт у різних засобах для очищення: миючих засобах для обличчя і тіла, шампунях і пінистих ваннах. Основна причина його популярності пов’язана з пузирками. Усі люблять пузирки. А cocamidopropyl betaine відмінно стабілізує їх. Інша причина – це його м’якість і добре поєднання з іншими миючими речовинами та поверхнево-активними речовинами. Мистецтво очищення, як правило, полягає в збалансованому очищенні, але не переочищенні, і cocamidopropyl betaine допомагає досягнути цього балансу. О, і ще одна гарна річ: навіть хоча це синтетична речовина, вона дуже біорозкладна. Додаткову інформацію про CAPB можна знайти на сторінках Collins Beauty.

Post navigation

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Звіт про орфографічну помилку

Наступний текст буде надіслано до нашої редакції: