Головна » Ingredients » Cocamidopropyl Dimethylamine

Cocamidopropyl Dimethylamine

Поверхнево-активна речовина з позитивно зарядженою головкою, яка має добрі піноутворювальні властивості і може використовуватися в очищувальних засобах як для шкіри, так і для волосся.

Якщо ви бачите цього хлопця у продукті, який не призначений для очищення, то, ймовірно, він поєднаний з саліциловою кислотою. Разом вони називаються Curcylic 40, і cocamidopropyl dimethylamine працює там, щоб зробити саліцилову кислоту водорозчинною і стабільною.

Post navigation

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Звіт про орфографічну помилку

Наступний текст буде надіслано до нашої редакції: