Головна » Ingredients » Daucus Carota Sativa Seed Oil

Daucus Carota Sativa Seed Oil

Це олія, яка отримується з насіння моркви, апельсинового коренеплоду, який всі знають і щоденно споживають. Ця олія досить складна, оскільки вона може вказувати на два типи олії, які можуть бути отримані з насіння моркви: ефірна олія (збір відбувається приблизно на 0,83%) та нерафінована олія (збір відбувається приблизно на 7,84%). Ці дві олії дуже відрізняються, і для ускладнення ситуації обидві ці олії також дуже відрізняються від олії кореня моркви, або просто морквяний екстракт, який мацерується в нерафінованій олії-носії, такій як соняшникова або оливкова олія, і містить прекурсор вітаміну А, каротин.

Почнемо з нерафінованої олії: це хороша зволожуюча рослинна олія, яка завантажена зволожуючими жирними кислотами (петроселінова кислота – 60% та лінолева кислота – 12% є основними). Інші важливі компоненти – це каротол (30%) та даукол (12%), які надають насіннєвій олії антигрибкові та антиоксидантні властивості. За даними косметичних виробників, цю олію також часто описують як засіб для оновлення, тонізації та стимуляції.

Що стосується ефірної олії, це світло-жовта олія з багатим, пряним і землистим ароматом. Її головний компонент – каротол (приблизно 65%), але, подібно до інших ефірних олій, вона хімічно складний змішок з багатьма сполуками у невеликих кількостях. Ефірна олія також має антигрибкові та антиоксидантні властивості, але також містить ароматичні компоненти, які можуть подразнювати чутливий тип шкіри.

Post navigation

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Звіт про орфографічну помилку

Наступний текст буде надіслано до нашої редакції: