Головна » Ingredients » Ferulic Acid (ферулова кислота)

Ferulic Acid (ферулова кислота)

Ключова роль:
Антивікове

Феруловая кислота зустрічається в природі в клітинних стінках рослин. Особливо багато його міститься у висівках злаків, такі як рис, пшениця та овес.

Ферулова кислота – відмінний антиоксидант. Він завдячує своєю славою дослідженню в 2005 році, в якому виявили, що додавання 0,5% ферулової кислоти до 15% Вітаміну С + 1% розчину вітаміну Е не тільки стабілізує вкрай нестабільний вітамін C, але він також подвоює фотозахисні властивості формули.

Пара інших досліджень показують, що ферулова кислота сама по собі також є гарним доповненням у косметичних складах: вона добре проникає в шкіру (що важливо для ефективності), і посилює регенерацію та відновлення шкіри від пошкоджень, спричинених УФ-опроміненнями.

Джерела

  • Journal of Science of Food and Agriculture, Volume 79 (3) – Mar 1, 1999, Ferulic and caffeic acids як потенційні захисні діячі проти photooxidative skin damage
  • The Journal of investigative dermatology., 2005 Oct;125(4):826-32., Ferulic acid stabilizes a solution of vitamins C and E and doubles its photoprotection of skin.
  • International Journal of Pharmaceutics, Volume 79 (3) – Mar 1, 1999, A comparison of skin delivery of ferulic acid and its derivatives: Evaluation of their efficacy and safety

Знайшли помилку? Виділіть текст на натисніть комбінацію Ctrl+Enter.

Звіт про орфографічну помилку

Наступний текст буде надіслано до нашої редакції: