Головна » Ingredients » Hydrogenated Coco-Glycerides

Hydrogenated Coco-Glycerides

Це біла тверда рослинна жирна речовина (означає, що вона має таку ж структуру тригліцеридів, як і олії, але тверда при кімнатній температурі), яка містить насичені жирні кислоти C12-C18, походжені від кокоса (без подвійних зв’язків).

Вона не має запаху, має нейтральний смак і досить тверда при кімнатній температурі. Використовується як регулятор консистенції як для кремів, так і для косметичних продуктів.

Post navigation

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Звіт про орфографічну помилку

Наступний текст буде надіслано до нашої редакції: