Головна » Ingredients » Iodopropynyl Butylcarbamate

Iodopropynyl Butylcarbamate

Це одна з тих речей, які допомагають вашій косметиці не псуватися занадто швидко, інакше кажучи, консервант. Його головною перевагою є ефективність проти дріжджів і плісняви, а також як приємний бонус, він, здається, не спричиняє утворення комедонів. Концентрація менше 0,1% є безпечною, але при вдиханні великі кількості може бути отруйним, тому він не є вірним вибором консерванта для аерозольних формул, таких як лаки для волосся. Застосований у концентрації 0,1%, йодопропінил бутилкарбамат має надзвичайно низький рівень подразнення шкіри при нанесенні прямо протягом 24 годин (приблизно 0,1% з 4 883 учасників), і після 48 годин ця цифра становила 0,5%, тому він вважається м’яким і безпечним, якщо ваша шкіра не є надмірно чутливою.

Post navigation

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Звіт про орфографічну помилку

Наступний текст буде надіслано до нашої редакції: