Головна » Ingredients » Isoamyl Laurate

Isoamyl Laurate

Природно походяща (схвалена Ecocert) безбарвна до жовтуватої олійна рідина, яку вважають природною альтернативою силікону. Вона має відмінні відчутні властивості: легка, доглядаюча, бархатиста, шовковиста і нелипка. Також вона добре розчиняє УФ-фільтри у сонцезахисних засобах або розподіляє пігменти у косметичних продуктах для макіяжу. Ви також можете зустріти Isoamyl Laurate у засобах для догляду за волоссям як кондиціонер, який полегшує розчісування без утворення залишків.

Post navigation

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Звіт про орфографічну помилку

Наступний текст буде надіслано до нашої редакції: