Головна » Ingredients » Isostearyl Isostearate

Isostearyl Isostearate

Емолентний естер (олійна рідина з ізостеарилового спирту та ізостеаринової кислоти), який надає відмінний знос, смазку та розкішну м’якість на шкірі. Також популярний у косметичних продуктах для рівномірного та гарного розподілення пігментів.

Post navigation

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Звіт про орфографічну помилку

Наступний текст буде надіслано до нашої редакції: