Головна » Ingredients » Kaolin (каолін)

Kaolin (каолін)

Ключова роль:
Від акне
Рекомендовано для жирної шкіри / схильної до акне

Каолін – це різновид глини, або, якщо бути точним, водний силікат алюмінію, що зустрічається в природі. Коли ви чуєте про глину, ви, мабуть, уявляєте собі каламутне зеленувато-чорне місиво, але насправді так виглядає бентоніт. Каолін – дрібний білий порошок. Він настільки білий, що його також часто використовують у невеликих кількостях як допоміжний інгредієнт для надання непрозорості та білизни косметичним формулам.

Як глина, він абсорбує і може поглинати надлишки шкірного жиру та бруду з вашої шкіри, але робить це не так агресивно як бентоніт. Оскільки каолін менш жироживлення, він менше сушить і ніжніше впливає на шкіру. Тому ідеально підходить для сухої та чутливої шкіри.

Знайшли помилку? Виділіть текст на натисніть комбінацію Ctrl+Enter.

Post navigation

Звіт про орфографічну помилку

Наступний текст буде надіслано до нашої редакції: