Головна » Ingredients » Nigella Sativa Seed Oil

Nigella Sativa Seed Oil

Це (незмінна або неволатильна) олія, яка отримується з чорних насінин чорного тмину (Nigella Sativa), невеликої (20-30 см) рослини зі змішаним квітковим відтінком, яка походить з південно-західної Азії. Насіння має дуже складну хімічну структуру (воно містить як фіксовану, так і леткучу олію) і традиційно використовується як засіб з різними “анти-чимось” властивостями, включаючи протиновоопухолеву, протидіабетичну, протигістамінну, протизапальну та протимікробну дію. В ісламі чорне насіння тмину вважається “лікувальним насінням для всіх хвороб, окрім смерті”. Щодо сучасних досліджень і хімічного складу, фіксована олія з насінин містить багато поживних ненасичених жирних кислот (головним чином лінолева кислота в кількості 50-60% і олеїнова кислота в кількості 20%, а також деякі рідкісні, такі як C20: 2 аракідова і еікозадиєнова кислоти), амінокислоти, вітаміни та мінерали. Складова, яка називається тимохіноном (це основна складова леткучої олії, але фіксована олія також містить деякі) вважається основою для головних терапевтичних властивостей насіння, зокрема сильної антиоксидантної і протизапальної дії. Що стосується косметики та чорного насіння, то олія чудово живить і зволожує шкіру, і високо рекомендується для лікування запальних шкірних захворювань, таких як псоріаз і екзема.

Post navigation

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Звіт про орфографічну помилку

Наступний текст буде надіслано до нашої редакції: