Головна » Ingredients » Potassium Azeloyl Diglycinate

Potassium Azeloyl Diglycinate

Це похідний клінічно доведеного, суперзіркового інгредієнта – азелаїнової кислоти та зволожуючої амінокислоти – гліцину. Азелаїнова кислота – це захоплюючий інгредієнт з протизапальним, відбілювальним та протиакне ефектами, однак його розчинність (вона не розчинна ні в воді, ні в олії) робить його важким у використанні в косметичних засобах, що мають елегантний та універсальний вигляд.

Рішенням, на думку виробника, є Потасій Азелоїл Дігліцинат. Цей похідний водорозчинний, легко використовується у гарних формулах та спадкоєме всі чудові властивості азелаїнової кислоти. Він діє як засіб для відбілювання шкіри шляхом інгібування тирозінази (відомого ферменту, необхідного для виробництва меланіну) та також має велику активність у нормалізації виділення шкірного сала.

Щодо досліджень, ми знайшли два досліди, в яких згадувалася назва Потасій Азелоїл Дігліцинат. Один дослід досліджував управління розацеа, а інший вивчав лікування мелазми. Обидва були успішними (ми маємо на увазі, що показали покращення :)), але наша похідна азелаїнової кислоти була поєднана з іншими активними речовинами, тому важко визначити, що можна віднести лише до неї.

Загалом, це обіцяючий багатофункціональний актив, який варто розглянути, якщо у вас шкіра, схильна до пігментації, акне або розацеа.

Post navigation

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Звіт про орфографічну помилку

Наступний текст буде надіслано до нашої редакції: