Головна » Ingredients » Sodium Laureth Sulfate (Лаурет сульфат натрію)

Sodium Laureth Sulfate (Лаурет сульфат натрію)

Додаткові назви
SLES

Мабуть, найпоширеніший очищаючий інгредієнт з усіх. Зазвичай це головний ПАР з хорошим піноутворенням. Його піна має трохи повітряну та пухку структуру, і не таку щільну та розкішну, як піна, створена сумно відомим SLS.

Щодо м’якості – вона знаходиться десь посередині. Його часто плутають з лаурилсульфатом натрію (SLS), хоча вони зовсім різні. Молекула SLES м’якша і менш дратівлива за шкіру. Вважається цілком безпечною в кількості, що використовується в косметичних продуктах, хоча, якщо ви шукаєте м’який засіб для чищення, краще пошукайте зі складом без SLES. Шукайте гель для душу? SLES підходить просто чудово.

Джерело

Contact Dermatitis, , Volume 48 (1) – Jan 1, 2003, Profile of irritant patch testing with detergents: sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate and alkyl polyglucoside

Знайшли помилку? Виділіть текст на натисніть комбінацію Ctrl+Enter.

Post navigation

Звіт про орфографічну помилку

Наступний текст буде надіслано до нашої редакції: