Головна » Ingredients » Tocopheryl Acetate

Tocopheryl Acetate

Додаткові назви
Vitamin E Acetate, витамин Е
Застосування
антиоксидант

Це найбільш поширена версія вітаміну Е в косметиці. Ви можете прочитати все про чистий вид вітаму Е тут. Це так звана етерифікована версія.

За словами відомого дерматолога, Леслі Бауманн, у той час як токоферилацетат більш стабільний і має більш тривалий термін придатності, він також гірше поглинається шкірою і може не мати таких же приголомшливих фотозахисних ефектів, як чистий Вітамін Е.

Джерело

Leslie Baumann, MD, Cosmetic Dermatology, 2nd edition, Vitamin E – pages 293-294

Знайшли помилку? Виділіть текст на натисніть комбінацію Ctrl+Enter.

Post navigation

Звіт про орфографічну помилку

Наступний текст буде надіслано до нашої редакції: