Головна » Ingredients » Trimethylsiloxysilicate

Trimethylsiloxysilicate

Тверда силіконова смола, що створює проникну плівку на шкірі. Робить формулу косметики для макіяжу більш стійкою і може підвищити водостійкість сонцезахисних кремів. При висиханні залишає липку плівку.

Інформації про триметилсилоксисиликат мало, хоча CosmeticsCop.com зазначає, що він є засобом для пом’якшення шкіри і допомагає зберігати зволоженість і м’якість шкіри (що може пояснити його використання в багатьох тональних основах). Також зазначається, що він використовується як антиспінюючий агент у косметиці та засобах особистої гігієни.

Знайшли помилку? Виділіть текст на натисніть комбінацію Ctrl+Enter.

Post navigation

Звіт про орфографічну помилку

Наступний текст буде надіслано до нашої редакції: